Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів встановила чергування у ВАСУ – БЮТ


Партія регіонів встановила чергування біля будівлі та у приміщенні Вищого адміністративного суду України, заявив народний депутат від БЮТ Сергій Власенко.

«Вже декілька днів Партія регіонів встановила депутатське чергування, незрозуміло для чого, незрозуміло на якій підставі, в будівлі Вищого адміністративного суду, виставивши намети і зігнавши туди людей», – сказав парламентар.

Зі свого боку, народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко підтвердив, що сьогодні перебував у приміщенні ВАСУ. За словами депутата, до нього надійшла інформація про те, що БЮТ має намір чинити тиск на суддів.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко планує сьогодні подати до ВАСУ скаргу щодо оскарження рішення ЦВК про оголошення переможцем виборів Віктора Януковича. За словами Власенка, якщо суд підтвердить законність рішення Центрвиборчкому, то БЮТ перейде в опозицію, форми та методи роботи якої будуть європейськими.

Сьогодні чинний Президент Віктор Ющенко заявив, що засідання ВАСУ, який розглядатиме скарги щодо фальсифікацій результатів виборів глави держави, будуть публічними.
XS
SM
MD
LG