Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко заявила, що вона, «як і прості громадяни, не може довести істину у суді»


Кандидат на посаду Президента, Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що вона, «як і прості громадяни, не може довести істину у суді».

«Те, з чим стикається сьогодні кожен громадянин нашої держави, – неможливість захисти свої права в суді, так само і я, як кандидат у Президенти, зіткнулася саме з такою машиною, яка працює далеко не на засадах правосуддя», – сказала Тимошенко сьогодні на брифінгу.

Вона зазначила, що вчора Вищий адміністративний суд України відмовив у прямій трансляції засідання на радіо та телебаченні тому, що «не хотіли, щоб країна і світ бачили, які докази ми надавали, які документи ми пред’являли суду, які аргументи викладала наша сторона».

За словами Тимошенко, якщо б велась пряма трансляція засідання суду, кожному громадянинові було б зрозуміло, що «Янукович – не Президент України».

«Враховуючи таке ставлення суду до з’ясування істини, враховуючи, що суд по суті відмовляється враховувати цю істину, сьогодні на вранішньому засіданні ВАСУ я відкликала свій позов», – заявила Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG