Доступність посилання

ТОП новини

Янукович вважає втраченими останні 5 років у відносинах України та Росії


Про це Президент України Віктор Янукович заявив на зустрічі з прем'єр-міністром Російської Федерації Володимиром Путіним.

Янукович також зазначив, що в останні два роки на економічний спад в обох країнах ще об'єктивно вплинула світова фінансова криза.

«На відміну від Росії, економіка України набагато жорсткіше впала. Падіння внутрішнього валового продукту в Україні у два рази вище, ніж в Росії», – сказав Янукович.

За його словами, найбільші втрати спостерігалися у тих напрямках, де у двох країн найбільша кооперація. «Ми також добре розуміємо, що є й вихід з цієї ситуації. І він полягає в тому, наскільки ми успішно будемо взаємодіяти », – сказав він.

Янукович також упевнений, що фінансово-економічна криза, яка вплинула на ситуацію в Україні і в Росії, відкрила «нам очі» і підняла ціну спільної праці. «Розуміння цього питання зросло і в українського, і в російського народу. Ми не могли до цього і припустити, що таке може статися в наших відносинах, як сталося в останні п'ять років», – заявив він, додавши, що «ми перевернули цю сторінку».

«Люди під час виборчої кампанії задавали прості запитання, лаяли усіх політиків і говорили: не заважайте нам, народам Росії й України, жити», – сказав Янукович.
XS
SM
MD
LG