Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко обрали лідером об’єднаної опозиції


Голову БЮТ Юлію Тимошенко обрали лiдером об’єднаної демократичної опозицiї сьогодні під час віча народно-демократичних сил, яке відбувається сьогодні у Києві біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

Учасники мітингу одноголосно схвалили резолюцію про створення об’єднаної демократичної опозиції. У документі, зокрема, мовиться, що до опозиції увійдуть усі громадські та політичні сили, що відстоюватимуть національні інтереси.

Об’єднана демократична опозиція ставить перед собою такі цілі як відстоювання європейського напрямку розвитку України, захист демократії, створення соціально орієнтованої ринкової економіки, захист незалежності та територіальної цілісності України, недопущення вступу України до будь-яких міжнародних структур та об’єднань, які суперечать європейській інтеграції, зміцнення енергетичної безпеки, збереження газотранспортної системи у державній власності, а також захист статусу української мови як єдиної державної.

Крiм представникiв полiтичних партiй, що входять до БЮТ, у мiтингу взяли участь представники Християнсько-демократичного союзу, Партiї захисникiв вiтчизни, Народного Руху України, «Народної самооборони».
XS
SM
MD
LG