Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську вшанували новаторів


Сьома церемонія відзначення лідерів економічного прогресу «Тріумф-2009» відбулася в найбільшому прикарпатському залі – обласному муздрамтеатрі імені Івана Франка.

З-поміж більш як тридцяти претендентів були названі десять переможців у номінаціях «Інвестиція», «Успішне підприємство», «Краще підприємство-експортер», «Місцева марка», «Краще мале виробниче підприємство», «Керівник-реформатор», «Найкраще енергоефективне підприємство», кращі заклади туризму, торгівлі, ресторанного господарства.

Для усіх спільними були три показники: прибуткова робота, відсутність заборгованості до бюджету та з зарплати.

За словами начальника відділу економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківського міськвиконкому Богдана Білика, відмовилися від визначення кращої будівельної компанії через проблеми у цій сфері. Але відновили номінацію «Краще підприємство-експортер», бо хоча обсяги експорту впали, та зараз позитивні тенденції в тому, що на експорт іде не сировина, а готова продукція.

В позаконкурсній номінації «Благодійник року» названо Кшанівську Господарчу Палату з Польщі за допомогу під час епідемії грипу. Зараз в цьому місті-побратимі проводиться акція зі збору коштів на Івано-Франківську міську дитячу лікарню.

В минулому році таку відзнаку отримало місто Ополє.

Особливістю «Тріумфу» є те, що проводиться він за кошти громади, – наголошує міський голова Віктор Анушкевичус – тож «відзнаку не можна купити», як це практикується останнім часом в різноманітних рейтингових акціях і церемоніях.

На «Тріумфі» свого часу виступали Руслана, Олександр Пономарьов, Катя Бужинська. Та через фінансово-економічну кризу від столичних зірок вирішили відмовитися.
XS
SM
MD
LG