Доступність посилання

ТОП новини

Уряд розгляне будівництво окружної дороги Харкова до Євро-2012 – Колесников


Питання будівництва окружної дороги Харкова та траси, що веде до українсько-російського кордону буде розглянуте на найближчому засіданні уряду. Про це сьогодні у Харкові заявив віце-прем’єр України з питань підготовки та проведення Євро-2012 Борис Колесников.

За його словами, нинішній стан доріг, що пов’язані з пересуванням учасників та гостей футбольної першості, більше нагадує «полігон».

«Ми проїхали по окружній дорозі. Це готовий випробувальний полігон для заводу імені Малишева. Танковому заводу навіть не потрібно витрачатися. Треба будувати нову дорогу навколо Харкова, інакше тут буде транспортний колапс. Ми обговоримо це на найближчому Кабміні. І ще дорога до російського кордону. Це обличчя нашої країни, в’їзний пункт. Вкрай необхідно покласти тут нове покриття», – сказав Колесников.

Також віце-прем’єр не виключає, що до державної програми підготовки до Євро-2012 буде включене фінансування будівництва двох станцій харківського метро, які мають зв’язати спальний мікрорайон Олексіївка і стадіон «Металіст».
XS
SM
MD
LG