Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко позбудеться людей, які принесли розчарування


Колишній Президент України, голова політичної партії «Наша Україна» Віктор Ющенко в середу 31 березня проведе засідання політради своєї політичної сили для визначення стратегії її подальшої діяльності.

«Я в середу проведу засідання політичної ради партії, яка буде готувати з’їзд «Нашої України», який повинен дати відповідь на визначення відносно нашої політичної позиції, нашого політичного курсу і все, що з цим пов’язано», – сказав він у передачі Савіка Шустера.

Перед цим, за словами Ющенка, в партії відбудуться внутрішньопартійні чистки, аби позбутися тих людей, які принесли розчарування. «Треба принести ті ідеали, які об’єднують суспільство, націю та патріотичні сили», – сказав він.

Що стосується в цілому діяльності опозиційних сил, то, за словами екс-президента, те, що зараз в опозиційному таборі існує безліч політичних сил, є процесом, що рано чи пізно мине. «Думаю, що те, що сьогодні ми маємо в демократичному русі, це минуще, бо так довго не може продовжуватися», – сказав він.

Ющенко також розкритикував те, що зараз відбувається в середині фракції НУ-НС у парламенті. «Це щось таке вже крайнє, яке доходить до абсурду і потім починається твереза думка», – сказав лідер «Нашої України».
XS
SM
MD
LG