Доступність посилання

ТОП новини

УЄФА: міста України мають негайно розв’язати проблеми з підготовкою Євро-2012


Операційний директор УЄФА Мартін Каллен висловив жорстку позицію Союзу європейських футбольних асоціацій щодо підготовки українських міст до проведення Євро-2012 і наголосив, що вони мають негайно розв’язати всі проблеми.

Як повідомляє офіційний сайт «Інформаційний центр «Україна-2012», про це Каллен заявив на зустрічі з представниками українських міст-господарів Євро-2012.

«Часу на зволікання вже немає. Потрібно реагувати якісно та швидко на ті виклики, які постають перед нами», – застеріг високопосадовець УЄФА.

На цій зустрічі Львів представляв його мер Андрій Садовий, Київ – заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, Донецьк – перший заступник міського голови Микола Волков, Харків – заступник міського голови Віктор Христоєв.

Керівники міст запевнили представника УЄФА в тому, що проблемні питання будуть вирішені, а підготовка буде відбуватися відповідно до вимог і термінів організації.

«Наразі УЄФА готує аудит ходу будівництва аеропортів чотирьох українських приймаючих міст», – нагадав Каллен.

Представники УЄФА та України також обговорили підготовку до офіційного візиту президента УЄФА Мішеля Платіні, який відвідає українські міста 7-8 квітня цього року.
XS
SM
MD
LG