Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: «Газових криз більше не буде»


Енергетична безпека є окремим пріоритетом діалогу України з Європейським Союзом, заявив Президент під час зустрічі в четвер у Києві з міністром закордонних справ Швеції.

«Ми гарантуємо безперебійний транзит російського газу до країн-споживачів і налаштовані у цій сфері на прозорість і безумовне виконання всіх зобов’язань, врахування інтересів усіх сторін», – сказав Віктор Янукович Карлові Більдту.

«Ми гарантуємо стабільність і прогнозованість нашої політики. У нас є відпрацьована з ЄС програма дій, що передбачає створення до кінця року зони вільної торгівлі, отримання дорожньої карти на безвізовий режим для українських громадян», – додав він.

«Зараз ми активно працюємо на відновлення високого рівня довіри з нашим стратегічним партнером – Росією. Впевнені, що це покращить загальний клімат відносин по лінії Схід – Захід і в цілому на європейському континенті», – заявив також Янукович.

«У реформуванні нашої економіки орієнтуватимемось на досягнення європейських стандартів. Ми бачимо шлях, який можна реалізувати, інтегруючись до Європи, саме таким. Ми готові наближуватися до ЄС настільки, наскільки ЄС готовий до цього», – сказав Президент, подякувавши Швеції за підтримку в процесі інтеграції України до ЄС, повідомила прес-служба голови української держави.
XS
SM
MD
LG