Доступність посилання

ТОП новини

Азаров сподівається на угоди про асоціацію і вільну торгівлю з ЄС до кінця року


Прем’єр-міністр України заявив, що поставив для себе завдання вже до кінця цього року підписати з Європейським Союзом угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі.

під час зустрічі з міністром закордонних справ Швеції Карлом Більдтом у Києві в четвер Микола Азаров сказав, що укладення угоди про асоціацію є першим важливим кроком на шляху інтеграції України в Європейський Союз, яка, за його словами, залежить насамперед від модернізації української економіки та здійснення реальних реформ.

У свою чергу Більдт висловив готовність поглиблювати двосторонню співпрацю і підтримку України на шляху економічної інтеграції в Європу. Він висловив сподівання, що всі питання, пов’язані з підготовкою та укладенням угод про асоціації та зону вільної торгівлі, будуть успішно вирішені.

У перебігу двосторонньої зустрічі сторони також обговорили актуальні питання економічної співпраці між Україною та Швецією у сфері енергетики, модернізації газотранспортної системи та візового режиму, повідомив департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну.
XS
SM
MD
LG