Доступність посилання

ТОП новини

Людські хвороби породжені страхом і відсутністю щастя


Львів – Власну «Таємницю щастя» відтворив на диску Іван Грицьків, за фахом математик-прикладний програміст, який мешкає на Львівщині. Спільно з іншими фахівцями він створив антикризову психологічно-християнську оздоровчу програму. Усі хвороби людини, стверджують автори програми, це наслідок відсутності щастя.

Реалізувати програму «Таємниця щастя» взялися 25 осіб однодумців, серед них священики, лікарі традиційної і нетрадиційної медицини, психологи, програмісти, знавці східних єдиноборств.

Уся ця команда професійних людей об’єднана християнством, вірою і бажанням допомогти людям краще пізнати себе, а головне навчитись допомагати собі в духовній та фізичній недузі. Адже якщо людина має духовні проблеми, то це неодмінно виливається у якусь хворобу, переконані автори програми. А усі людські хвороби породжені людським страхом і відсутністю щастя.

Важливо віднайти мир у душі

На першому диску «Таємниця щастя» автори програми подали велику інформацію, яку людині необхідно знати у житті, щоб вилікуватись, не хворіти, бути щасливим. А це Біблія у двох перекладах, для греко-католиків і православних, повідомлення про життя і діяльність Блаженних Української греко-католицької церкви, молитви, хресна дорога, корисні поради, інформація про здоров’я та відпустові місця.

Перш за все людина, в якої погіршилось самопочуття, посилився душевний біль, має заспокоїтись і віднайти мир у душі. Якщо він відсутній, то це вияв духовних проблем. Поганий сон, дратівливість, депресія, апатія є першими дзвіночками про дисгармонію. Хвороби – це відсутність щастя, каже Іван Грицьків.

«Є десятки молитов, які дозволені УГКЦ, спеціально на певні потреби людини і багато людей не знають про їх чудодійність. Наша перша частина спрямована на тих людей, які мають проблеми з вегето-судинною дистонією, депресією, фобією, неврозами, апатіями, психологічну неврівноваженість. Власне нині у час кризи – це є хвороби номер один. Втомленість і апатія просто поглинають людей. Усе важче людям стає себе реалізувати, свій творчий потенціал, дати собі раду, впливає середовище. Таємниці щастя – це достаток у всьому, для кожної людини вимір цього індивідуальний. Для кожного це достаток здоров’я, правильного мислення, менталітету, ласки Божої, матеріальних благ», – зауважує Іван Грицьків.

Антикризова програма по-християнськи

«Таємниця щастя» – своєрідна антикризова програма по-християнськи і, як стверджують автори проекту, вона немає аналогів в Україні, бо ще ніхто не зібрав так комплексно усю необхідну інформацію для людини. Оздоровчо-християнська програма на диску має стати благодійницькою. Вилучені від продажу дисків гроші (а він коштує 20 гривень) скеровуватимуть на допомогу важкохворим людям. Перший мінімальний наклад розійшовся при церквах і церковних крамничках за один день, тому автори програми шукають можливість видати додатковий тираж. А в проекті – християнська комп’ютерна гра «Історія львівських храмів», яких у Львові понад 100.

Іван Грицьків каже, що він та група його однодумців оздоровчої християнської програми хочуть передавати свої знання звичайним людям, щоб ті навчились правильно мислити, позбулись своїх страхів, а для цього важливо дбати передусім про свою духовність. Автори програми наголошують, якщо до них за консультацією звертаються люди, то вони допомагають безкоштовно.
  • Зображення 16x9

    Галина Терещук

    В ефірі Радіо Свобода – з 2000 року. Закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Франка. Маю досвід роботи на телебаченні і в газеті.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG