Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко збирається переформатувати «Нашу Україну»


Президент України 2005-2010 років, голова «Нашої України» Віктор Ющенко заявляє, що веде переговори з народними депутатами, які б могли втілювати у парламенті український державний курс.

«Я як порядок денний сформував для себе такі завдання: перше: нам треба з 72 депутатів «Нашої України» сформувати 37, які б могли проводити український державний курс. І я проводжу ці зустрічі щоденно, з багатьма депутатами. Десь приблизно вже 25 народних депутатів готові вийти з тих економічних стимулів, якими вони були заведені півтора роки тому чи то в БЮТ, чи в «Народну самооборону» чи ще кудись, повернутися і стати парламентською національною силою», – сказав Ющенко в ефірі Радіо Свобода.

Також екс-Президент зауважив, що буде переформатована партія «Наша Україна». «Я не можу поставити біля «Нашої України» більш ідейної і послідовної політичної сили», – сказав Ющенко.

Головний опір антиконституційним діям влади, на переконання Ющенка, має чинити громадянський рух. «Ми будемо ініціювати проведення форуму українських сил для того, щоб сформувати концепцію акту непокори, плану дій по захисту конституційних, законних положень, святих речей, суверенітету України», – наголосив екс-Президент.
XS
SM
MD
LG