Доступність посилання

ТОП новини

Суд продовжив ще на два місяці арешт Лозінського


Печерський районний суд Києва продовжив ще на два місяці – до 2 липня – термін перебування під вартою колишньому народному депутату України Віктору Лозінському, якого звинувачують у навмисному вбивстві на Кіровоградщині громадянина Валерія Олійника.

Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України, додавши, що також за поданням слідчого прокуратури на цей же термін продовжене слідство у справі, оскільки, як зазначили у Генпрокуратурі, Кримінально-процесуальний кодекс передбачає, що під час ознайомлення обвинувачених з матеріалами справи слідство може тривати.

1 березня пiсля кількох мiсяцiв розшуку в Києвi затримали Віктора Лозiнського, якого пiдозрюють у причетностi до вбивства жителя Кіровоградщини Валерія Олійника в червні минулого року.

Ще двох фігурантів справи – колишнього прокурора Голованіського району Кіровоградської області Євгена Горбенка та екс-керівника райвідділу міліції Михайла Ковальського затримали раніше, їм висунули звинувачення. Зараз вони перебувають на підписці про невиїзд.

Наприкінці квітня Лозінському висунули звинувачення у навмисному вбивстві. У цей же час прес-служба Генпрокуратури повідомила про завершення досудового слідства щодо кримінальної справи проти екс-депутата, зазначивши, що матеріали справи передані йому для ознайомлення.
XS
SM
MD
LG