Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську розкрили квартирну аферу


Прокуратура Красногвардійского району Дніпропетровська передала до суду кримінальну справу проти директора підприємства, який присвоїв 3,6 мільйона гривень інвестицій в житлове будівництво.

Про це повідомили в прокуратури Дніпропетровської області.

У ході досудового слідства встановили, що директор TOB з іноземними інвестиціями, якому стало відомо про інвестування товариством «Центр молодіжного будівництва» грошових коштів в майбутнє будівництво житлового будинку, вирішив заволодіти цими коштами, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

За даними прокуратури, директор надав інвестору підготовлені ним угоди на будівництво на суму понад 3,6 мільйона гривень, не маючи наміру виконувати свої зобов’язання щодо спорудження житла.

Отримані як оплату за договором кошти керівник підприємства привласнив, а потім легалізував, перерахувавши на розрахункові рахунки інших підприємств. Наразі підсудний перебуває під вартою.

Правоохоронці звинувачують директора підприємства у зловживанні службовим становищем, розтраті чужого майна, ухиленні від сплати податків, службовій підробці. Максимальний термін покарання, передбачений законом за такі злочини, – до 12 років позбавлення волі.
XS
SM
MD
LG