Доступність посилання

ТОП новини

Герман: заяви про наявність у Льовочкіна досьє на журналіста – непорозуміння


Заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман заявляє, що голова Адміністрації не вивчає ніякого досьє на журналіста «Української правди» Мустафу Найєма.

«По-перше, я не маю звички заглядати на чужі столи, а по-друге, я не думаю, що подібні документи там можуть лежати… Зараз в інтернеті є все про всіх і необов’язково тримати на столі якісь досьє з грифом «секретно», тим паче, що такого секретного може бути в біографії журналіста, публічної загалом людини. Тому я думаю, що це непорозуміння, а може, це якісь спецоперації Блоку Юлії Тимошенко, які сьогодні роблять таку атаку взагалі на Адміністрацію Президента», – заявила Герман в ефірі Радіо Свобода.

Раніше сьогодні «Українська правда» з посиланням на «Телекритику» повідомила, що в Адміністрації вивчають досьє Найєма. «На столі глави АП Сергія Льовочкіна виявлена підшивка документів під грифом ДСК: «Для службового користування». У ній – найдокладніше досьє на відомого журналіста і телеведучого Мустафу Найєма», – пише видання.

Сам Найєм теж отримував таку інформацію з інших джерел. Пізніше в розмові з журналістом Льовочкін спростував існування такого досьє.
XS
SM
MD
LG