Доступність посилання

ТОП новини

Україна склала випробування на готовність до Євро-2012 – УЄФА


Європейський союз футбольних асоціацій заявив у середу, що Україна пройшла останню наразі перевірку її готовності прийняти разом із Польщею фінальну частину Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

В УЄФА заявили, що українські політичні і футбольні керівники в відповідь на занепокоєння, в першу чергу щодо готовності стадіонів та аеропортів, «твердим графіком» виконання цих робіт на засіданні в середу.

Відтак УЄФА заявляє, що Київ не подав жодних ознак, що міг би не виконати вимоги Європейського союзу футбольних асоціацій для прийняття Євро-2012, повідомляє агентство «Асошієйтед Прес» зі швейцарського міста Ньйона, де в штаб-квартирі УЄФА в середу відбулося засідання наглядової ради щодо Євро-2012 за участі віце-прем’єр-міністра України Бориса Колеснікова.

У свою чергу, український віце-прем’єр заявив агентству, що тепер поступ України оцінять на наступному такому засіданні в вересні, і Україна відтак має «працювати, працювати і працювати».

Раніше президент УЄФА Мішель Платіні надавав нинішньому засіданню особливо вирішального значення, заявивши, що до червня Україна має або засвідчити поліпшення, або ризикувати втратою права прийняти чемпіонат.
XS
SM
MD
LG