Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція внесе альтернативний Бюджетний кодекс на розгляд парламенту


Опозиційний уряд ініціює внесення на розгляд Верховної Ради депутатами від опозиції проекту нової редакції Бюджетного кодексу, альтернативного розробленому Кабінетом Міністрів. Про це повідомив прем’єр опозиційного уряду Сергій Соболєв сьогодні на засіданні опозиційного уряду.

«У нас сьогодні є повна можливість відповідний проект Бюджетного кодексу з внесенням доповнень, які пройшли випробування часом, зареєструвати як альтернативний проект Бюджетного кодексу», – сказав він.

Соболєв уточнив, що йдеться про Бюджетний кодекс, розроблений попереднім урядом на чолі з прем’єром Юлією Тимошенко, що був ухвалений Верховною Радою, але заветований попереднім Президентом України Віктором Ющенком.

Крім цього, опозиційний уряд має намір наполягати на розгляд Радою зареєстрованого в парламенті й підготовленого депутатами проекту Податкового кодексу.

БЮТ також має намір наполягати на тому, щоб у середу, 16 червня, парламент створив тимчасову слідчу комісію з розслідування можливих утисків свободи слова.
XS
SM
MD
LG