Доступність посилання

ТОП новини

Попов: Міністерство ЖКГ очолить перший заступник міністра Хіврич


Міністром із питань житлово-комунального господарства планують призначити Юрія Хіврича, який на сьогоднішній день є першим заступником керівника відомства. Про це заявив перший заступник голови Київської міськадміністрації Олександр Попов, який до цього очолював Міністерство з питань ЖКГ.

«Він дуже досвідчена людина, має певний досвід, працював у міністерстві», – сказав Попов.

На запитання, коли Хіврича призначать міністром, Попов сказав: «Цей тиждень пленарний (у Верховній Раді). Думаю, що після того, як він пройде узгодження в комітетах Верховної Ради, буде винесене це питання».

При цьому Попов зауважив, що він обговорював з Хівричем можливість подальшої активної співпраці з Київською міською державною адміністрацією. «Є дуже багато програм, які, як я розраховую, будуть реалізовані в столиці саме за підтримки Міністерства житлово-комунального господарства», – заявив новопризначений заступник Черновецького.

Сьогодні на розширеному засіданні колегії КМДА віце-прем’єр України Андрій Клюєв повідомив про те, що Попова призначили першим заступником голови КМДА замість Анатолія Голубченка.
XS
SM
MD
LG