Доступність посилання

ТОП новини

Прагматична романтика


Че Гевара був останнім романтиком у політиці й відомо чим все скінчилось.

З тих пір політику творять лише прагматики. Багато з них вже давно поставили романтику собі на службу і вдало використовують споконвічне прагнення люду до «чистого й прекрасного».

«Я жалкую, що була невиправним романтиком, коли ініціювала зустріч з Віктором Ющенком після президентських виборів», – сказала днями Юлія Тимошенко.

Жорстокий Ющенко «лише кивнув головою» і чутливі серця зайшлися болем – не вдалося знову! Він не хоче!!! Він не бачить! Йому нашептали!!!

Не вдалося, і не вдасться!

Месія один. І на державній дачі йому краще думається про майбутнє його України і його нації, аніж на власному хуторі з млинами та пасіками.

Дайте месії спокій!

Настав час прагматиків. Треба працювати – балансувати Україну, вибудовуючи прагматичну опозицію до прагматичної влади.

А романтику залишіть Че Геварі. Він за неї заплатив життям.
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG