Доступність посилання

ТОП новини

В Одеському порту затримали судно зі 150 кілограмами кокаїну


Внаслідок тривалої операції, яку проводила Служба безпеки України спільно з Адміністрацією по боротьбі з наркотиками США та Державною митною службою України, вдалося ліквідувати транснаціональний канал контрабанди важких наркотиків з країн Латинської Америки до Європи. Про це повідомляє прес-служба Державної митної служби України.

За повідомленням, 29 червня під час посиленого митного догляду судна, яке прибуло з Чилі до Одеського морського порту, правоохоронці виявили 152 кілограмів кокаїну. Наркотичний вантаж був прихований у спеціально обладнаних схованках всередині 200 палубних дощок.

Під час огляду за допомогою пересувного рентген-апарату встановили, що всередині дощок розташовані поліетиленові брикети з порошкоподібною речовиною білого кольору. Це найбільша партія кокаїну, вилучена українськими правоохоронцями за останні 12 років, повідомили в Митниці.

Зараз правоохоронці вживають заходів для притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до організації й здійснення контрабанди наркотичних засобів.
XS
SM
MD
LG