Доступність посилання

ТОП новини

Німецькі телеканали аналізують пророцтва восьминога-провісника Пауля


Німецькі ЗМІ аналізують «пророцтва» восьминога-провісника Пауля із океанаріуму міста Обергаузен, який напередодні «передрік» поразку збірної Німеччини у півфіналі Чемпіонату світу 2010 з футболу проти команди Іспанії.

Дворічний восьминіг робить передбачення, вибираючи один із двох запропонованих йому контейнерів з їжею. На ємностях наліплені прапори збірних різних країн світу.

«Пророцтва» Пауля транслювалося в прямому ефірі німецького телебачення і вже стало причиною паніки деяких фанатів збірної Німеччини.

Гравці і тренер Йоахім Льов ставляться до цього з гумором і кажуть, що це не впливає на їхній настрій перед грою. Льов, однак, повідомив, що до матчу одягне свій «талісман» – пуловер синього кольору.

«Прогнози» Пауля збулися перед усіма матчами збірної Німеччини на нинішньому чемпіонаті світу, зокрема і щодо поразки зі збірною Сербії.

Власники восьминога нахвалюють «пророчий» дар свого вихованця, кажучи, що «прогнози» Пауля виявилися вірні в 70% матчів, зіграних збірної Німеччини у 2008 році на Чемпіонаті Європи з футболу

Гра Німеччина–Іспанія на ЧС у Південній Африці відбудеться сьогодні увечері о 21:30 за київським часом, вона визначить другого учасника суботнього фіналу, який гратиме зі збірною Нідерландів.
XS
SM
MD
LG