Доступність посилання

ТОП новини

Томенко прогнозує відставку Азарова


Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що восени цілком реальна або відставка Прем`єр-міністра України Миколи Азарова, або зміна половини складу уряду.

Про це він заявив в інтерв`ю виданню «Фокус».

«Це зараз найбільша інтрига – конфлікт усередині Партії регіонів. Відносно уряду є два сценарії: повна відставка або зміна половини міністрів», – сказав віце-спікер.

За словами Томенка, якщо Азарова відправлять у відставку, він «іде на 7 років у Нацбанк».

«А потім починаються варіанти. Якщо прем`єром стає Клюєв – це одна історія, якщо Бойко – зовсім інша. Конфлікти йдуть щодня, хоча вони й непублічні. На кожному засіданні Кабміну звільняють декілька заступників міністрів», – сказав він.

Віце-спікер зазначив, що показова історія «з групою Азарова, Семиноженком і Митником». Він додав, що за деякою інформацією, остаточним мотивом для відставки Семиноженка стало питання про вплив на державні закупівлі медикаментів.

За словами Томенка, попереду складний осінньо-зимовий період, підвищення тарифів, цін.

«Загалом, треба буде на когось все це списати, але тільки не на Президента. Поки виходить, що крайнім, скоріш за все, виявиться Азаров. Звичайно, все це неточно. У списку кандидатів є і Льовочкін, і Бойко», – сказав він.
XS
SM
MD
LG