Доступність посилання

ТОП новини

Уряд не змiнить рiшення про пiдвищення ціни газу для населення – Азаров


Прем’єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що тарифи на газ для населення будуть підвищені з 1 серпня, відповідно до домовленостей з Міжнародним валютним фондом.

«Рiшення нiхто не переносив на 15 жовтня. Рiшення про пiдвищення тарифiв НКРЕ ухвалила з 1 серпня. Нiхто цього рiшення не змiнював, не змiнює i не змiнюватиме, оскiльки це – одна з головних умов нашої угоди з Мiжнародним валютним фондом», – наголосив Азаров.

За його словами, зараз вся робота уряду сконцентрована на створенні до 1 серпня чіткої системи призначення, нарахування і виплати житлово-комунальних субсидій для соціально незахищених категорій населення.

«Ми думаємо не про iмiдж, не про вибори... Наводити лад, гладячи й роздаючи цукерки, неможливо. Ще раз наголошую: ми не хочемо зробити Україну банкрутом, а її громадян – батраками на всiх ринках праці», – заявив прем’єр.

Національна комісія регулювання електроенергетики своїми постановами від 13 липня збільшила з 1 серпня 2010 року на 50% відпускні ціни на природний газ для населення й ціну газу для підприємств теплоенергетики, що забезпечують опалення й гаряче водопостачання населення.
XS
SM
MD
LG