Доступність посилання

ТОП новини

Колесніков пропонує звільнити готелі Криму від податку на прибуток до 2022 року


Віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков виступає за звільнення від сплати податку на прибуток готелів у Криму до 2022 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби віце-прем’єра.

Виступаючи на нараді з розвитку Криму під головуванням Президента Віктора Януковича, Колесніков зауважив, що зараз Крим програє в конкуренції курортам країнам-сусідам і такий крок дав би змогу підвищити туристичну привабливість півострова.

Крім цього, віце-прем’єр пропонує передбачити компенсацію за банківськими кредитами для будівництва готелів й іншої туристичної інфраструктури.

Колесніков також закликав представників бізнесу робити інвестиції у транспортну інфраструктуру Криму: «Це стосується будівництва нових сучасних терміналів в аеропортах, будівництва доріг, щоб кожен турист міг зручно дістатися до місця відпочинку».

«Крим має значні можливості для будівництва нових туристичних районів, так би мовити, з чистого аркуша на вільних територіях західного і східного узбережжя Криму», – заявив Колесніков.

За його словами, наразі Крим програє в конкурентній боротьбі країнам-сусідам, зокрема Туреччині, де в минулому році відпочило майже 600 тисяч українців.
XS
SM
MD
LG