Доступність посилання

ТОП новини

Від пожеж у Росії може «згоріти» і політичний режим Медведєва-Путіна (огляд преси)


Київ – Опоненти нинішньої російської влади стверджують, що вогонь і дим у Росії може знищити політичний режим Медведєва–Путіна, пише газета «Голос України». Якщо офіційні ЗМІ розповідають про мужність чиновників у боротьбі з вогнем, то незалежні російські видання наголошують: безпорадність влади в боротьбі зі стихією призведе до «вогняної революції» у Росії. Про те, як нинішні природні катаклізми «розхитали» вертикаль влади північної сусідки, читайте в статті «Політичні пожежі Росії».

З кожним днем український спорт, зокрема, футбол втрачає колишню популярність, зазначає видання «Ізвестія в Україні». Чому гра мільйонів у виконанні вітчизняних команд не є видовищем і які проблеми заважають запалати новим зіркам? На ці питання в матеріалі «Футболу – гол» відповідають Мирон Маркевич, Василь Вірастюк та Олег Саленко.

Новий голова Інституту національної пам’яті не вважає Голодомор геноцидом, а Бандеру й Шухевича — гідними відзнак, повідомляє газета «Україна молода». Нещодавно призначений урядом на цю посаду Валерій Солдатенко розставив акценти щодо того, як працюватиме. Більше про погляди на історію України нового керівника Інституту національної пам’яті ви можете дізнатись з публікації «Солдати Чужої армії» .

Жінка не може бути ідеальним керівником. Якщо ж вона наближається до цього параметру, то вже фактично діє як чоловік. Таку думку в інтерв’ю газеті «День» висловив доктор філософських наук, директор Київського інституту освітньої політики Костянтин Корсак. Про те, чим, на його думку, відрізняється розум прекрасної статі від розуму чоловіка, розповідається в матеріалі «Зараз настає такий час, коли жінка потрібна з головою».
  • Зображення 16x9

    Валентина Аксьонова

    Співпрацює з Радіо Свобода з травня 2010 року. Працює для програм «Свобода сьогодні», «Європейська свобода», «Ранкова свобода» та «Лінія уваги». З 2009 року автор та ведуча програми «Сурма» на Національному Радіо. Має досвід роботи в гарячих точках, зокрема в Грузії в серпні 2008 року.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG