Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині «на живця» спіймали псевдодаішників


На Дніпропетровщині спіймали двох псевдодаішників, які штрафували водіїв, видаючи себе за співробітників ДАІ. Про це сьогодні повідомили в ГУ МВС в Дніпропетровській області.

За інформацією з міліції, упродовж кількох років на дорогах області діяли шахраї у формі співробітників ДАІ.

Помітивши авто, передусім з номерами країн близького зарубіжжя, вони виїжджали на трасу перед самим капотом, повільно зменшуючи швидкість і провокуючи на обгін. Коли ж водій намагався виконати маневр, з вікна «міліцейської» машини з’являлася рука і жезлом наказувала зупинитися. Після цього з водія брали «штраф».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, для затримання шахраїв міліція випустила на трасу так звану машину-пастку з російськими номерами. Рано-вранці шахраї помітили авто і примусили зупинитися за розробленою схемою. Один із зловмисників у формі, схожій на міліцейську, з жезлом в руці підійшов до авто і відрекомендувався прапорщиком. Коли ж псевдодаішник помітив, що в авто перебувають справжні співробітники ДАІ, він спробував утекти.

«Коли псевдодаішника наздогнали співробітники ДАІ, він витяг ніж. Під час затримання він розрізав сорочку підполковника міліції, він тільки дивом залишився живий», – розповіли в ГУ МВС в Дніпропетровській області.

Особи псевдодаішників встановлено. Порушена кримінальна справа.
XS
SM
MD
LG