Доступність посилання

ТОП новини

Вишиванка та гімн на 1 вересня


Однодумців легше знайти якщо вони демонструють пізнавальні знаки.

Книжка Дереша чи Жадана у наплічнику майже безпомильно вкаже, що цей молодик чи юнка мають досвід подорожування автостопом європейськими теренами.

«Дзеркало тижня» та «День» майже у 100% засвідчать, що перед вами представник так званої української інтелігенції.

Нарощені нігті, зазвичай, прикрашають дівчат, які не забивають собі голови такими дурницями, як політика.

А от бажання співати гімн України – вкаже на касту затятих упертюхів.

Ці навіжені, попри все, вірять, що Україна незабаром матиме дороги без ям, землю без сміття, а державу без корупції.

Їх не так мало, як може видатися. Навіть більше, аніж думають залякані чорним спамом читачі українофобських сайтів. Їх звісно не стільки, як може здатися коли відняти від 46 мільйонів міфічних путінських 17.

Однак їх достатньо, щоб привести 1 вересня до звичайної київської школи сина, доньку, онука чи онучку у вишиванці і …побачити – твоя дитина не одна така.

Їх досить, як виявилося, цих упертюхів, щоб відчути радість піднесення, коли до твого голосу раптом додаються сильні і упевнені голоси інших.

Ці голоси допомагають першим звукам гімну пробитися через російсько-українське багатоголосся шкільного свята.
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG