Доступність посилання

ТОП новини

Суд зупинив ліквідацію King’s Capital і ввів процедуру розпорядження майном


Господарський суд Києва 27 липня зупинив процедуру лiквiдацiї i ввiв процедуру розпорядження майном ТОВ King’s Capital, що є фiгурантом шахрайського скандалу, який триває в Українi з 2008 року.

Згiдно з оголошенням суду в офiцiйнiй пресi у п’ятницю, розпорядником майна призначили арбiтражного керуючого Галину Серпутько.

«Пропоную всiм кредиторам, якi досi не подали заяв iз грошовими вимогами лiквiдатора, звернутися з такими заявами до розпорядника майна в 30-денний термiн (до 3 жовтня) з моменту публiкацiї оголошення», – повiдомляється в оголошеннi суду.

24 листопада 2008 року київська мiлiцiя затримала керiвника фiнансової групи King’s Capital Олександра Бандурченка за звинуваченням у шахрайствi в особливо великих розмiрах. Наступного дня тодiшнiй глава МВС України Юрiй Луценко заявив про причетнiсть пастора церкви «Посольство Боже» Сандея Аделаджi до органiзацiї дiяльностi King’s Capital.

МВС висунуло обвинувачення пасторовi в органiзацiї заволодiння коштами громадян шляхом шахрайства. Слiдчий 14 березня 2009 року обрав Аделаджi запобiжний захiд у виглядi пiдписки про невиїзд.

Заступник мiнiстра внутрiшнiх справ України Василь Фаринник у червнi пообiцяв завершити протягом трьох мiсяцiв слiдство за обвинуваченням Аделаджi.


XS
SM
MD
LG