Доступність посилання

ТОП новини

В Адміністрації від візиту Бернса очікують просування в співпраці зі США


Голова Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін заявляє, що візит до України заступника держсекретаря США Вільяма Бернса є «черговим кроком з боку США з підтримання діалогу на найвищому рівні».

«Ми очікуємо від цього візиту просування в тематиці нашої співпраці зі США в усіх напрямках двосторонніх відносин. Зокрема, торговельно-економічної сфери, яка включає наші намагання з покращення інвестиційного клімату і залучення американських інвестицій, заохочення американських компаній працювати на українському ринку, стимулювання українського експорту до США і розвитку відносин у гуманітарній сфері», – сказав Льовочкін.

За його словами, увагу також приділять питанням нерозповсюдження ядерних матеріалів, про що домовлялися президенти Віктор Янукович і Барка Обама у Вашингтоні, а також проведенню наступного року в Україні конференції, пов’язаної з 25 річницею аварії на ЧАЕС.

Американська делегацiя на чолi з заступником державного секретаря США з полiтичних питань Вiльямом Бернсом вiдвiдає Україну 8-10 вересня, повiдомили на початку цього місяця в українському МЗС.
XS
SM
MD
LG