Доступність посилання

ТОП новини

В якому злочині зізнався глава МВС Анатолій Могильов (огляд преси)


Київ – Найближчим часом парламентська коаліція може розширитися. Депутати від опозиції йдуть в нові, провладні політичні проекти. Хто і чому залишає ряди своїх фракцій, якою країна незабаром побачить парламентську більшість, розповідають «Ізвєстія» в Україні». Видання, зокрема, пише, що опозиційні лідери фактично зараз пожинають плоди своєї кадрової та етичної нерозбірливості.

Початок роботи 7 сесії засвідчив, що Блок Юлії Тимошенко швидко втрачає роль флагмана української опозиції. Як стверджує газета «Нова», фракція БЮТ розділилася на радикальне і більш лояльне до влади крило. Головна причина можливо майбутнього скандалу – сильний тиск на бютівців за допомогою кримінальних справ. Відтак вони переконують свого лідера бути більш зговірливою. Підтвердженням цих тез є незвично мляве, на думку газетярів, поводження бютівців. Заголовок статті – «Плюшева опозиція».

У цьому ж числі газета «Нова» стверджує, що глава МВС Анатолій Могильов публічно зізнався в тяжкому злочині, але й досі чомусь на свободі. Йдеться про новий «Кадилак», який, як розповів головний міліціонер країни, фірма подарувала йому через водія. Себто він зізнався в корупційному діянні, наголошує видання. Адже подарунок чиновнику від фізичної особи називають хабарем. Тоді чому він не сидить поруч на нарах із Діденком, Кухаренком, Макаренком, адже його провину і доводити не потрібно – сам зізнався. Публікація називається «Куди «Кадилак» везе Могильова – у відставку чи у в’язницю?».

Автолюбителям ніяк не випадає бодай би місяць пожити спокійно. Як пише газета «Вечірні вісті», кожен другий парламентарій вважає своїм обов’язком щось змінити в існуючих правилах. Не відстає і МВС. Якщо у парламенті пройдуть всі нові ініціативи, водіям доведеться несолодко. Про це видання наголошує у матеріалі «У водіїв відберуть все, крім посвідчень».
  • Зображення 16x9

    Ірина Біла

    На Радіо Свобода працюю з кінця 1990-х. Закінчила Київський університет культури і мистецтв – інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG