Доступність посилання

ТОП новини

Янукович хвалить Назарбаєва за стабільність і прогресивність


Президент України Віктор Янукович заявив, що вважає президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва «стабільним» і «одним із найбільш прогресивних» президентів країн-учасниць СНД.

Як сказав Янукович сьогодні під час зустрічі з Назарбаєвим у Києві, він працює з ним «із великим задоволенням».

За словами Президента України, лідерство керівника Казахстану «в багатьох питаннях побудови ринкової економіки заслуговує на глибоку увагу та повагу».

«Нам є чим обмінятися між нашими країнами», – додав Янукович і висловив задоволення, що вони з Назарбаєвим «із півслова розуміють один одного».

Президент Казахстану, зі свого боку, сказав, зокрема, що в його країні «уважно стежать за ситуацією в Україні». і «з великим задоволенням» відзначають «стабілізацію обстановки» в ній.

70-річний нині Нурсултан Назарбаєв незмінно очолює Казахстан із 1988 року, кілька разів переобравшись і одного разу продовживши свої повноваження без виборів через референдум. Він став президентом Казахстану ще перед розпадом Радянського Союзу, в 1990-му, а до того два роки керував Казахською РСР як перший секретар ЦК Комуністичної партії Казахстану. При цьому політична опозиція в країні не представлена в парламенті і практично не існує.
XS
SM
MD
LG