Доступність посилання

ТОП новини

Головний тренер київського «Динамо» має намір піти у відставку


Головний тренер київського футбольного клубу «Динамо» Валерій Газзаєв заявив футболістам про намір подати у відставку.

Сайт «Динамо» наводить слова Газзаєва про зустріч 17 вересня з президентом клубу Ігорем Суркісом, «щоб ухвалити рішення».

Увечері 16 вересня кияни в стартовому матчі групового турніру Ліги Європи не змогли переграти білоруський БАТЕ. Гра закінчилася внічию (2:2). Раніше «Динамо» поступилося амстердамському «Аяксу» у відбірковому раунді Ліги чемпіонів. У чемпіонаті України після дев`яти турів «Динамо» займає друге місце з відставанням в два очки від донецького «Шахтаря».

Після матчу з БАТЕ Газзаєв сказав, що його «абсолютно не влаштував» результат і гра команди. За словами Газзаєва, «все дуже погано». Наставник динамівців підкреслив, що в такій ситуації винна «одна людина – головний тренер».

Суркіс, слова якого також наводить сайт «Динамо», сказав, що він не любить ухвалювати «емоційні рішення», але пообіцяв, що про результат бесіди з Газзаєвим стане відомо найближчим часом.

Сьогодні Суркіс також сказав журалістам, що «ніяких сенсацій не очікуйте. Я думаю, що Валерій Георгійович залишиться працювати з «Динамо».
XS
SM
MD
LG