Доступність посилання

ТОП новини

Янукович їде на рудому кабріолеті «Побєда»


Президенти України і Росії, Віктор Янукович і Дмитро Медведєв, у рамках міжнародного автопробігу Санкт-Петербург – Москва – Київ прибули у місто Глухів Сумської області. Кожен із них перебував за кермом ретро-автомобіля «Побєда».

Глави сусідніх держав приєдналися до міжнародного автопробігу сьогодні у Брянській області Росії.

Кожен із них особисто проїхав за кермом автомобіля близько 45 кілометрів із селища Хомутівка (Брянська область Росії) до українського Глухова. На території Росії колону очолював Медведєв, а на території України – Янукович.

Віктор Янукович керував ретро-автомобілем «Побєда» шоколадно-рудого кольору, який має кузов кабріолет.

Медведєв прибув до України на класичній білій «Побєді», яка є його власністю.

На обох автомобілях встановлені номери з написом «Дружба».

Колону автопробігу на чолі з Президентами двох країн у Глухові зустрічають декілька тисяч місцевих жителів, переважна більшість із яких молодь та діти. Вони тримають державні прапори України ті Росії, а також плакати «Украина и Россия – всегда вместе!»

Згідно з програмою автопробігу, у Глухові Віктор Янукович і Дмитро Медведєв поспілкуються з ветеранами Великої Вітчизняної Війни, покладуть квіти до пам’ятника загиблим воїнам, відвідають храм Трьох Анастасій, зустрінуться з журналістами та оглянуть виставку ретро-автомобілів.

Також сьогодні у Глухові під головуванням Президентів має відбутися засідання з питань розвитку транскордонного співробітництва України та Росії.
XS
SM
MD
LG