Доступність посилання

ТОП новини

Донецька міліція побила автора статті «Донецької мафії більше не існує. Де-юре...»


У ніч із 17 на 18 вересня співробітники Калінінського райвідділу міліції Донецька побили кількох осіб, серед яких – незалежний донецький журналіст, редактор інтернет-сайту Артем Фурманюк.

«Нас били закутими, прямо на місці події. А, після того, як нас всіх доставили в будівлю Калінінського райвідділу, мене повторно побили прямо у вестибюлі, біля віконця чергового, який спостерігав за процесом» – наводить сьогодні місцевий вебсайт «Аргумент» слова потерпілого журналіста Артема Фурманюка.

За даними інтернет-видання, наступного дня медики із щелепно-лицевого відділення лікарні імені Вишневського та обласної травматології зафіксували у потерпілих численні травми.

Потерпілі від дій співробітників міліції написали скарги до відділу внутрішньої безпеки УМВС України в Донецькій області та прокуратури.

Артем Фурманюк є автором і редактором інтернет-сайту, який публікує резонансні статті на кримінальні теми. Саме 17 вересня на сайті Радіо Свобода була опублікована стаття Фурманюка «Донецької мафії більше не існує. Де-юре...».

Речник Управління МВС Донецької області Ігор Дьомін спростовує повідомлення про побиття, називаючи те, що сталося, «обопільною бійкою». «Єдине, ми перевіримо, хто саме їх затримував, тому що на початку там була масова бійка», – повідомив він.
XS
SM
MD
LG