Доступність посилання

ТОП новини

Тігіпко, де реформи?


Сергій Тігіпко
Сергій Тігіпко
Віце-прем’єр з економічних питань Сергій Тігіпко заявляє, що для проведення серйозних реформ в країні кращою є президентсько-парламентська форма правління. Перед цим він називав партію регіонів кращими союзниками у проведенні реформ. Ще раніше Сергій Леонідович високо оцінив успіх реформ у Грузії, пояснював, що реформи сприятимуть залученню інвестицій і стверджував, що готовий брати відповідальність за непопулярні реформи…

Про що б не говорив лідер партії з красивою назвою «Сильна Україна» – він неодмінно скаже про реформи.

Це просто чудово, що в уряді є такий видатний реформатор. Тільки самих реформ щось немає. Наразі ми бачили лише недолугий проект Податкового кодексу. Та й про кодекс цей тепер більше розповідає віце-прем’єр-«футболіст» Борис Колесников. Ще ми бачили якусь пародію на праймеріз у виконанні «Сильної України» – теж, чесно кажучи, не вражає.

Ось, з’являються повідомлення: Партія Тігіпка підготувала свою реформу галузі охорони здоров’я. Чудово! Але що робить віце-прем’єр Тігіпко для її втілення?!

Сергію Леонідовичу, годі тріпатися – покажіть реформаторські напрацювання, виносьте їх на розгляд уряду, парламенту та беріть відповідальність за їх реалізацію.
  • Зображення 16x9

    Дмитро Шурхало

    Співпрацюю з Радіо Свобода, був кореcпондентом і редактором (2008–2017), зараз веду програму «Історична Свобода». Спеціалізуюсь на політиці та історії. Народився в 1976 році у Сумах. Закінчив факультет журналістики Львівського університету імені Івана Франка. Працював у газетах «Пост-Поступ», «Київські відомості», «Вечірні вісті», журналі «Власть дєнєг». Автор книжок «Українська якбитологія», «Міфи Другої світової війни» та «Скоропадський, Маннергейм, Врангель: кавалеристи-державники».

XS
SM
MD
LG