Доступність посилання

ТОП новини

Володар кишенькової конституції


Ви конституцію носите у кишені? Книжечку таку, тоненьку, в якій написано про ваші права і про те – хто кому президент у цій країні? Ні.

Ну та й Бог з ним! Немає вже жодного значення, що там було написано, а відтак і потреба відпала комусь свою правду, посилаючись на цей документ доводити.

Люди, яких народ цієї країни утримує на свої податки, вирішив, що конституцію, а відповідно й закони, можна змінювати так само, як краватки – в залежності від того, кому яка пасує.

Це ж так правильно з точки зору політичної моди, смаків й вподобань!

До того ж, якщо краватка горло тисне, то її легко можна запхати до кишені, щоб не заважала дужій шиї підтримувати красиву голову. А при потребі знову витягнути, якщо там до Європи їхати чи в ООН.

І фокуси легко з такою конституцією показувати. До кишені клав одну, а витяг – зовсім іншу! Оп-па! І у всієї країни фокус збитий.
Щоправда , є таки одна небезпека. Забагато розвелося тих, хто тільки й думає, як до кишені залізти.


  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG