Доступність посилання

ТОП новини

Британський міністр у справах Європи відвідує Україну


Міністр Великої Британії у справах Європи Девід Лідінгтон сьогодні розпочинає свій перший офіційний дводенний візит до України. Про це повідомляє прес-служба британського посольства в Україні.

«Велика Британія – рішучий прихильник сильної, вільної й незалежної України та її прагнень входження до ЄС», – заявив Лідінгтон напередодні свого візиту 13-14 жовтня цього року, під час якого він планує зустрітися з міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком та іншими високопосадовцями українського уряду.

Британський міністр також має намір зустрітися з представниками української опозиції, британської громади, ЗМІ та впливовими особистостями, які формують громадську думку, повідомляє прес-служба.

Під час зустрічей Лідінгтон має намір обговорити питання у сферах спільних інтересів, зокрема, британсько-українські відносини, торгівлю та бізнес, а також євроінтеграційні прагнення України. «Під час свого першого візиту до України після того, як у травні цього року було обрано новий британський уряд, я з нетерпінням чекаю побачити на власні очі, як розвивається країна», – сказав британський урядовець.
XS
SM
MD
LG