Доступність посилання

ТОП новини

МВС: головна версія причин ДТП на Дніпропетровщині – помилка водія


Міністерство внутрішніх справ України розглядає абсолютно всі версії автокатастрофи в Марганці (Дніпропетровська область), зокрема навіть можливу причетність водія до деструктивних сект. «Домінуюча версія – порушення правил дорожнього руху саме водієм автобуса, але розглядають всі версії, навіть неймовірні, аж до причетності водія до деструктивних сект», – сказав сьогодні в Києві керівник департаменту зв’язків із громадськістю МВС Дмитро Андрєєв.

За його словами, на сьогодні встановили трьох свідків й опитали понад 30 осіб.

Водночас, як заявив керівник департаменту ДАІ МВС України Валерій Лозовий, експертиза встановила, що технічний стан автобуса був задовільний. За словами Лозового, встановлено, що в момент зіткнення обидва транспортні засоби – і локомотив, і автобус – рухалися.

Начальник ДАІ зауважив, що, крім технічної експертизи автобуса, призначили понад 40 експертиз. Крім того, необхідно допитати свідків, учасників ДТП, розслідувати кримінальну справу в найкоротші терміни, наголосив Лозовий.

44 людини загинули й 9 перебувають у лікарні внаслідок зіткнення маршрутного пасажирського автобуса з локомотивом, що сталося вранці 12 жовтня біля Марганця Нікопольського району Дніпропетровської області.
XS
SM
MD
LG