Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині заявляють про порушення


Кілька політичних сил Дніпропетровщини заявили про порушення законодавства. Так, за даними зі штабу ВО «Батьківщина», на двох дільницях в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпропетровська виявили мікроавтобуси, які підвозили виборців, не маючи на це відповідних документів.

За даними штабу, один із мікроавтобусів виявили біля дільниці №18, яка розташована в школі-інтернаті. Технічний стан маршрутного таксі, яке, за документами, було найняте обласною організацією ветеранів для підвезення виборців на дільницю, не відповідав нормам. Також у дорожньому листі водія були відсутні позначки про проходження медогляду, в салоні автобуса була відсутня аптечка і вогнегасник. Державтоінспекція оформила протокол і відправила автобус на штрафмайданчик.

Схожа ситуація була зафіксована і на виборчій дільниці №19.

Про порушення поінформувала і прес-служба Дніпропетровської обласної організації «Єдиного центру». За повідомленням, представники «Єдиного центру» зафіксували у Першотравенську напередодні виборів факти розповсюдження агітаційних листівок кандидата у депутати від Партії регіонів без належних вихідних даних.

Як повідомили в прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації, станом на 8 ранку відкрилися всі виборчі дільниці у Дніпропетровській області.

На території Дніпропетровської області створено 389 територіальних виборчих комісії (обласна, 13 міських, 22 районних, 18 районних у містах, 7 міських районного значення, 40 селищних, 288 сільських комісій) та 1755 дільничних виборчих комісій.

31 жовтня в Україні проходять чергові місцеві вибори.
XS
SM
MD
LG