Доступність посилання

ТОП новини

Донецький КВУ повідомляє про порушення


Про порушення та надзвичайні події під час виборів до місцевих органів влади в Донецькій області повідомили представники Донецької обласної громадської організації «Комітет виборців України» (КВУ) на прес-конференції в неділю.

За їхніми словами, в Горлівці у день голосування розкидали до поштових скриньок і розклеювалися в місті листівки без вихідних даних із закликом «Голосуй за Півнячого!». На листівці було розміщено фотографію кандидата на посаду міського голови від Єдиного Центру Віктора Курячого. Цей факт зафіксували офіційні спостерігачі, сам кандидат назвав листівку «політичною провокацією».

В Авдіївці на виборчих дільницях міста помітили співробітників невідомчої охорони Авдіївського коксохімічного заводу, представники якої нібито забезпечували правопорядок під час голосування.

«Однак у представників охорони не було жодних посвідчень, які дозволяли б їм перебувати в приміщенні для голосування», – повідомили в КВУ.

Також в Докучаєвську о 9:50 помер кандидат у депутати міської ради за одномандатним мажоритарним округом №12 від партії «Сильна Україна» Павло Тарасенко, повідомили представники КВУ. Причини смерті встановлюють правоохоронні органи.
XS
SM
MD
LG