Доступність посилання

ТОП новини

Різниця між лідерами гонки за крісло мера Луганська мінімальна – екзит-поли


У Луганську опубліковані дані трьох екзит-полів з виборів мера. Згідно з опитуваннями після голосування, лідирують два кандидати – нинішній мер, кандидат від Партії регіонів Сергій Кравченко і представник КПУ Спиридон Кілінкаров.

За даними Київського центру соціологічних досліджень «Социс» та міжнародної мережі TNS groop, Сергій Кравченко набрав 34,7% голосів, Спиридон Кілінкаров – 31,8 %.

За підсумками екзит-полу, проведеного компанією Research Branding Group, лідирує Сергій Кравченко (36,6%), на другому місці Спиридон Кілінкаров (35,2%).

За даними екзит-полу організації «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону», Сергій Кравченко набрав 40,9% голосів виборців, Спиридон Кілінкаров 34,2%.

Спиридон Кілінкаров вже заявив, що при такій мінімальній різниці вирішальним фактором буде підрахунок протоколів з мокрими печатками. Комуніст не виключає можливості перерахунку голосів на окремих дільницях.

«Зберемо протоколи, потім будемо давати оцінку. У нас дуже багато актів складено щодо порушень. По кожній дільниці – не менше 20 порушень. На таку різницю могли вплинути «підвози» та «каруселі». Там, де будуть порушення, або провал по окремим дільницям, будемо вимагати перерахунку голосів», – сказав в коментарі Радіо Свобода Спиридон Кілінкаров.

Зібрати всі протоколи з мокрими печатками штаб Кілінкарова збирається за 3-4 дні.
XS
SM
MD
LG