Доступність посилання

ТОП новини

Підприємці протестують проти нового Податкового кодексу


Близько 2 тисяч підприємців мітингують біля будинку Верховної Ради з вимогою не допустити ухвалення Податкового кодексу. Вони розмістилися по периметру огорожі і тримають плакати з написами: «Полтава проти нового Податкового кодексу», «Верховна Рада проти народу. Хто виграє?» Серед учасників акції можна побачити також представників Одеської обласної асоціації роботодавців, Спілки підприємців малого й середнього бізнесу в Одеській області.

Підприємці б’ють дерев’яними палицями в металеві відра, вмикають сирени, викрикують гасло: «Україна для людей, а податки для влади». Також люди, що протестують, кидають на площу перед будинком парламенту рулони туалетного паперу.

Голова Ради Володимир Литвин доручив профільному парламентському комітету й апарату Ради інтенсифікувати роботу над проектом Податкового кодексу для розгляду його в другому читанні. Подана Кабінетом Міністрів редакція проекту Податкового кодексу спричинила мітинги підприємців у багатьох регіонах України. У першому читанні кодекс ухвалили 7 жовтня.
XS
SM
MD
LG