Доступність посилання

ТОП новини

Мером Івано-Франківська обрали чинного міського голову – попередні дані


Після підрахунку 100% протоколів із мокрими печатками на виборах в Івано-Франківську, за попередніми даними, переміг нинішній міський голова Віктор Анушкевичус (Українська народна партія). Про це повідомили в міській виборчій комісії після підбиття підсумків з усіх виборчих дільниць міста.

За цими даними, за Анушкевичуса проголосували 27,2% від усіх, що взяли участь у голосуванні. На другому місці – лідер Громадського форуму Івано-Франківська, підприємець Юрій Соловей («Третя сила»), за якого віддали свої голоси 22,48% виборців.

На третьому місці – директор комунального підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Ігор Прокопів («Фронт змін»), за якого проголосували 14,5% виборців. Не підтримали жодного кандидата 4,48%.

За даними міської виборчої комісії, активність виборців Івано-Франківська на місцевих виборах становила 49,53%. За посаду міського голови змагалися 19 кандидатів.

Водночас, після підрахунку 100% протоколів із мокрими печатками дільничних виборчих комісій до Івано-Франківської міської ради, за попередніми даними, проходять сім політичних сил.

Згідно з інформацією міськвиборчкому, це ВО «Свобода», за яку проголосували 26,07% виборців, «Фронт змін» – 13,75%, ВО «Батьківщина» – 9,23%, Партія регіонів – 7,78%, «Третя сила» – 6,38%, «Удар» – 5,19%, «Наша Україна» – 4,25%.

Не підтримали жодної партії 6,85% виборців.
XS
SM
MD
LG