Доступність посилання

ТОП новини

ВО «Свобода» вимагає проведення повторних виборів у Харкові


Харківська обласна організація ВО «Свобода» вимагає від міської виборчої комісії визнати вибори мера і міськради такими, що не відбулися, і призначити нові.

«З огляду на численні порушення, які були допущені як учасниками виборчого процесу, так і самими виборчими комісіями, а також з огляду на той факт, що на 5 листопада 2010 року усунення таких порушень неможливе, Харківська обласна організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода» вимагає від Харківської міської виборчої комісії визнати вибори Харківського міського голови і Харківської міської ради такими, що не відбулися і призначити повторне волевиявлення громади міста», – повідомляє в п'ятницю прес-служба харківської обласної організації ВО «Свобода» на офіційному сайті організації.

ВО «Свобода» розцінює дії Харківського міськвиборчкому щодо встановлення результатів виборів мера і депутатів міськради такими, що «свідомо спотворюють волевиявлення харків'ян і спрямовані на узурпацію влади в місті Партією регіонів».

Також члени «Свободи» закликають народних депутатів, які обстоювали в Харкові інтереси Арсена Авакова та ВО «Батьківщина», – Володимира Філенка, Леоніда Логвиненка та Олену Шустик – підтримати цю заяву.
XS
SM
MD
LG