Доступність посилання

ТОП новини

Литвин: Рада працюватиме і вночі для ухвалення Податкового кодексу


Голова Верховної Ради України Володимир Литвин не виключає, що на наступному пленарному тижні (16-19 листопада) парламент працюватиме і вночі над проектом Податкового кодексу. «Я нічого не бачу в цьому поганого», – заявив спікер.

За його словами, до проекту кодексу внесені 4,4 тисячі поправок, які до 16 листопада повинні бути опрацьовані в профільному комітеті парламенту. «Зрозуміло, що це настільки чутливий документ, що будуть вимоги голосувати кожну поправку. Якщо на одну поправку в швидкому режимі буде приділятися 3-4 хвилини – хвилина обґрунтування, хвилина відповіді, голосування, оголошення наступної поправки, – ви можете порахувати, що ми одержимо на виході», – заявив Литвин.

За його словами, весь документ займе близько двох тисяч сторінок. Спікер зауважив, що в разі необхідності у Верховної Ради є можливість змінити розклад засідань або продовжувати їх до завершення розгляду питання.

Як заявив Литвин, за попереднім розрахунком, Податковий кодекс повинен бути ухвалений до 20 листопада. А після ухвалення кодексу Кабінет Міністрів на його основі підготує проект державного бюджету на 2011 рік і внесе його в парламент.

7 жовтня Верховна Рада ухвалила доопрацьований Кабміном проект Податкового кодексу в першому читанні.
XS
SM
MD
LG