Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську викрили шість порностудій


Працівники Управління боротьби з кіберзлочинністю і торгівлею людьми ГУ МВС України в Дніпропетровській області викрили групу осіб, причетних до організації роботи шести студій, які працювали в режимі «он-лайн», поширюючи порнографічну продукцію в мережі інтернету, повідомили сьогодні в прес-службі обласної міліції.

Студії діяли на території Дніпропетровська протягом досить тривалого часу. Крім двох організаторів, у злочинну групу входило ще три адміністратори.

Вони займалися підбором дівчат віком від 18 до 25 років, яких влаштовували моделями. Оперативники встановили, що на кожній зі студій працювало від чотирьох до семи дівчат, зазвичай мешканок обласного центру.

Зображення оголених дівчат передавали на декілька веб-сайтів у режимі он-лайн. Оплата однієї хвилини «роботи» моделі становила 5 доларів США.

Після отримання інформації про функціонування порностудій оперативники провели санкціоновані обшуки водночас за шістьма адресами у Дніпропетровську.

У ході обшуків вилучили численні комп’ютери, відеокамери, мобільні телефони, електронні накопичувачі інформації, обладнання для доступу в інтернет. За фактом порушили кримінальну справу.
XS
SM
MD
LG