Доступність посилання

ТОП новини

Учасники протесту не збираються з Майдану попри рішення суду


Підприємці, які беруть участь в акції протесту в центрі Києва проти нового Податкового кодексу, заявили сьогодні, що не мають наміру виконувати рішення суду і залишати майдан Незалежності.

Як заявив один із координаторів акції протесту, що його цитує агентство «УНІАН», «ми не радимо владі кидати на нас міліцію, чіпати народ, бо інакше у вас земля буде горіти під ногами».

За його словами, до організаторів акції надійшла інформація про те, що завтра з боку міліції, «переодягненої в іншу форму», будуть вчинені провокації з метою розігнати присутніх на Майдані.

Натомість міліція сподівається, що у зв’язку з забороною суду на акції в центрі Києва мітингувальники проти Податкового кодексу на майдані Незалежності звільнять його, сказав сьогодні неназваний представник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві, якого цитує агентство «Українські новини».

Інакше ж, попередив він, «там є виконавча служба, і не виключено, що тоді буде вжито заходів для звільнення Майдану».

Раніше сьогодні Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Київської міської державної адміністрації і заборонив громадським організаціям проводити масові акції в центрі Києва з 22 до 26 листопада.
XS
SM
MD
LG