Доступність посилання

ТОП новини

У міліції вирішують, чи порушувати справу через перекриття Хрещатика


Працівники столичної міліції вирішують питання щодо порушення кримінальних справ за фактом перекриття мітингувальниками вулиці Хрещатик та за сутичку із військовослужбовцями внутрішніх військ МВС України.

Про це повідомили у столичній міліції, інформує УНІАН. У міліції також зауважили, що вирішується і питання про порушення кримінальних справ за фактом пошкодження двох автомобілів приватних осіб.

Вчора, 22 листопада, вранці на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали акцію протесту проти набуття чинності Податкового кодексу, ухваленого Верховною Радою минулого тижня.

Того дня міліція зафіксувала кілька фактів порушень громадського порядку під час акції протесту.

За даними Центру громадських зв’язків Головного управління МВС України в Києві, від власників двох автомобілів надійшли заяви про пошкодження учасниками акції їхніх транспортних засобів. Зокрема, невідомі особи зламали на одному автомобілі дзеркало заднього виду, в іншому випадку – пом’яли кузов легковика.

Як заявили в міліції, всі ці епізоди задокументовані і по них ухвалюватимуть відповідні рішення.

Крім того, міліція збирає матеріали щодо несанкціонованого перекриття руху транспорту на вулицях Хрещатик та Інститутській.
XS
SM
MD
LG