Доступність посилання

ТОП новини

Організатори протесту підприємців у Києві збирають людей на четвер


Організатори акції протесту підприємців проти Податкового кодексу на майдані Незалежності в Києві закликали в вівторок її учасників розіслати СМС-повідомлення своїм друзям і знайомим, щоб ті в четвер із 9-ї години ранку прийшли на нову масову демонстрацію, заплановану на цей і наступні дні.

У вівторок увечері акцію продовжували кілька сотень учасників.

Вони також звернулися з закликом до Патріарха Російської православної церкви Кирила, який перебуває в Україні, щоб він благословив Президента Віктора Януковича, прихильника Московського патріархату, на ветування Податкового кодексу.

Організатори і учасники акції раніше відмовилися припинити її і згорнути наметовий табір на майдані Незалежності, як того вимагало рішення суду про заборону масових акцій у центрі Києва. Вони також відхилили заклик міської влади Києва перейти на якусь іншу площу.

На наметах вивішені таблички, що це «приймальні» народних депутатів, таким чином ці намети як власність парламентарів не можна демонтовувати примусово.

Підприємці вимагають від Президента накласти вето на вже ухвалений у Верховній Раді законопроект про Податковий кодекс, який, на їхню думку, зробить практично неможливим дрібне і середнє підприємництво.
XS
SM
MD
LG