Доступність посилання

ТОП новини

Депутат-регіонал звинуватив Ківалова в корупції


Народний депутат від фракції Партії регіонів Ігор Плохой пропонує позбавити свого колегу Сергія Ківалова головування в комітеті Верховної Ради з питань правосуддя.

«Сьогодні ця людина є ініціатором судової реформи, і у своїй уяві він вбачає цю роботу у виконанні своїх корупційних схем і тиску на суддів. Я звертаюся до усіх представників Феміди стосовно надання достовірної та об’єктивної інформації за цими фактами тиску і примусу до застосування незаконних рішень з боку депутата, голови комітету з питань правосуддя Сергія Ківалова», – сказав Плохой.

Депутат повідомив, що зареєстрував проект постанови про утворення комітету Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя. У цьому проекті постанови депутат пропонує створити цей комітет і ліквідувати комітет з питань правової політики та комітет з питань правосуддя. Автор постанови пропонує, щоб новий комітет з питань правової політики і правосуддя очолив депутат фракції БЮТ Сергій Міщенко, який наразі очолює комітет з питань правової політики.

При цьому Плохой пропонує включити Ківалова до складу новоствореного комітету як рядового члена.
XS
SM
MD
LG